Jetstart

Meer dan een marketingbedrijf

Over ons

Waarom Jetstart.

No-nonsense

Wij geloven in een no-nonsense aanpak. Wij zijn er om jouw te laten groeien. Daar ligt onze focus. Kiezen voor Jetstart betekend dat wij hondstrouw aan jouw succes zullen werken met maar 1 doel. Meer groei!

Hoe wij werken.

Doel gericht & concreet

Wij geloven in het belang van een goede samenwerking. Wij werken met mensen en niet met een e-mail adres. Wij zullen altijd voor persoonlijk contact gaan en pragmatisch te werk gaan. Dag en nacht staan wij voor jouw bedrijf paraat.

Onze filosofie

Finding the Jetstream

Voor onze klanten zoeken wij altijd naar de snelste en meest efficiente manier van A naar B. Net als in de luchtvaart zoeken we snelle luchtstromen om sneller op onze bestemming te komen. Wij zoeken iedere dag naar jouw beste resultaat.

0 +
Campagnes
0 +
Websites
0
Marketing Gekken
0
Team
Ons team

Met ons team werken we aan jouw succes

Michael van de Velde

Marketing & Sales

Geert Koot

Operations & Sales assistant

Maikel Scheffer

Marketing expert

Lisa Stokking

Creative Designer

Sofie de Bruijn

Creative Designer

Matthijs Lambregts

Operations & Support

Wat klanten over ons zeggen!

5/5
Door het team van Jetstart kan ik mij focussen op mijn showroom. Jetstart heeft er in zeer korte tijd voor gezorgd dat mijn omzet vanuit de webshop 1000% is gegroeid.
Dennis
Eigenaar
4/5
Samen met Jetstart hebben wij gewerkt aan onze Google Shopping marketing Campagne. Wij zijn heel blij met de resultaten. We hebben een ROI van 500% in een maand.
Hans
Marketing Manager
4.6/5
Jetstart helpt mij om in contact te komen met de juiste klanten. Niet meer eindeloos bellen, maar concrete leads leveren mij meer klanten op.
Araun
Directeur

Meer weten?

Meer weten over onze aanpak? Laat ons je terug bellen, wij helpen je graag verder!